Cheshire Widows Sons Masonic Bikers Assoc Sponsored ‘Ride The Province’ – Saturday 8th September 2018

WBro Harry Shone has been in touch to confirm the timetable for the Cheshire Widows Sons Masonic Bikers Association (CWSMBA) Sponsored Ride around the Province of Cheshire on Saturday 8th September 2018.  The ride will visit all of the Province’s 18 Masonic Halls/Venues in the day.  Motorcycle riding Brethren who are not current members of the CWSMBA but would like to join in this event can join/leave the ride as best suits them and their company will be welcomed by the CWSMBA Brethren.  Anyone wishing to join in or to sponsor the event can do so by either attending at the most suitable Hall on the day or by contacting WBro Harry who will be pleased to provide further details.

Leave Arrive Distance Time
Manor Road 08:30 Clifton Road 08:45 4 Miles 15 Minutes
Clifton Road 08:50 Whitby 09:15 12 Miles 25 Minutes
Whitby 09:20 Runcorn 09:45 16 Miles 25 Minutes
Runcorn 09:50 Knutsford 10:25 21 Miles 35 Minutes
Knutsford 10:30 Clay Lane 10:55 9 Miles 25 Minutes
20 minute break
Clay Lane 11:15 Sale 11:30 3 Miles 15 Minutes
Sale 11:35 Stockport 11:50 9 Miles 15 Minutes
Stockport 11:55 Hyde 12:10 9 Miles 15 Minutes
Hyde 12:15 Dunkinfield 12:25 3 Miles 10 Minutes
Dukinfield 12:30 Macclesfield 13:20 23 Miles 50 Minutes
Macclesfield 13:25 Congleton 13:50 9 Miles 25 Minutes
20 minute break
Congleton 14:10 Sandbach 14:35 8 Miles 25 Minutes
Sandbach 14:40 Middlewich15:00 8 Miles 20 Minutes
Middlewich 15:05 Nantwich 15:25 11 Miles 20 Minutes
Nantwich 15:30 Christleton 16:05 20 Miles 35 Minutes
Christleton 16:10 Queens Street 16:25 4 Miles 15 Minutes
Queens Street 16:30 Bushell Road 17:00 11 Miles 30 Minutes

Arrive at Manor Road at 08:00am for the start. Set Off at 08:30am

20 Minutes break at Clay Lane

20 Minutes break at Congleton

Arrive at Bushell Road at 17:00pm

1st Leg         2 Hours   5 Minutes       62 Miles

2nd Leg        2 Hours 10 Minutes       56 Miles

3rd Leg         2 Hours 25 Minutes       62 Miles               Total 180 Miles

Further details on joining the CWSMBA can be obtained from the Chapter’s Secretary at: secretary@cheshirewsmba.org or from WBro Harry at: h.shone@sky.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *